Általános Szerződési Feltételek [ÁSZF]

Vásárlási feltételek

Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák a Siker Trió Kft. (1025 Budapest, Palánta u. 14. adószám: 23714522-2-41) mint szolgáltató által üzemeltetett weboldal használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Szolgáltatói adatok

A szolgáltató neve: Siker Trió Kft.
A szolgáltató székhelye: 1025 Budapest, Palánta u. 14.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybevevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: oktatas@exceltitok.hu
Cégjegyzékszáma: 01-09-974867
Adószáma: 23714522-2-41
A szerződés nyelve: magyar

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

Termékeink informatikai termékekkel és használatukkal kapcsolatos ismeretterjesztő anyagok, illetve ehhez kapcsolódó kiegészítő szolgáltatások, például könyvek és online tanfolyamok, élő rendezvények, tanácsadás. Ezen termékeink megvásárolhatóak a weboldalon keresztül. A honlapon található cikkek, képek és termékek bármilyen nemű másolása, átvétele, engedély nélküli megjelenítése az írásos hozzájárulásunk nélkül szigorúan tilos! Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a termékek megrendelésekor az űrlap tetején láthat. Az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák, azonban ezek az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség a pénztár folyamat során a megrendelés véglegesítése előtt, szintén az űrlap tetején található meg. Online tananyag esetén, vagy VIP Excel Klub vásárlásakor nincs szállítási díj.

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek!

Amennyiben valamely termékünk akciós áron kerül a megvásárolható termékeink közé, akkor tájékoztatjuk vevőinket az akció időtartamáról.

Rendelés menete, fizetés és szállítás

A termék oldalán egy gombra kattintással érkezik a megrendelő oldalra, ahol láthatja a megrendelés összesítését, és lehetősége van megadni a megrendelés mennyiségét és adatait. Itt esetenként lehetősége van egy pipálós mezővel további termék hozzáadni a megrendeléséhez. Ha megfelelően leellenőrizte az űrlap tartalmát és a vásárolni kívánt termékeket, akkor kattintson az űrlap alján található gombra. Ha korábban már vásárolt nálunk, akkor érdemes ugyanazzal az email címmel vásárolnia, így a vásárolt termékeihez azonos felhasználónevet és jelszót biztosítunk.

Ezt követően (amennyiben bankkártyás fizetési módot választott) az OTP Simple rendszerén keresztül van lehetősége bankkártyával kiegyenlíteni a szükséges összeget. Ehhez átirányításra kerül a biztonságos oldalra, amelyet az OTP Mobil Kft. üzemeltet.

A vásárlással elfogadja, hogy a Siker Trió Kft. által az excelklub.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

A bankkártyás fizetésnél nincs várakozási idő, mert a sikeres fizetés után azonnal értesítőt kapunk, hogy teljesítve lett a rendelés. Így azonnal indítjuk a csomagját, melyet a rendeléstől számítva 1 maximum 5 munkanapon belül kézhez kap. Ajánlott levélként postázzuk. Online csomag esetén 1 órán belül átküldjük a belépéshez szükséges adatokat, és megtekintheti a rendelt tananyagot.

A posta a csomagok kézbesítését munkanapokon 8-17 óra között végzi. Ha ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A posta kétszeri kézbesítést kísérel meg.
Bankkártyás, fizetésnél és banki előre utalásnál semmilyen plusz költség nincs! 

Adattovábbítás a bankkártyás fizetésnél:

A megrendelő elfogadja, hogy a(z) Siker Trió Kft (1025 Budapest, Palánta u. 14.) által a(z) https://simplepay.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Az előfizetés megkezdésekor a fizetés 24 alkalommal ismételhető meg (24 token áll rendelkezésünkre az ismétlődő fizetéshez), a tokenek élettartama 2 év. A tokenek maximális terhelhető értéke az első vásárlás mértékével egyenlő.

 

Elállás joga

A megrendelő a szerződéstől 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat, kivétel ez alól az ismétlődő VIP Excel Klub előfizetés. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatéríteni.

Amennyiben valamely termékünk mégsem kapható, abban az esetben azonnal értesítjük a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.

Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

Tulajdonjogi kikötés

A leszállított áru a vételár teljes kifizetéséig a szállító tulajdonában marad. A téves, nem elfogadott rendelések során a terméket az „új” tulajdonos nevén készletbe vételezzük, és az újabb, sikeres értékesítést követően az új tulajdonosának kerül kifizetésre az ellenérték!

Panaszkezelés

Ha rendelése kapcsán valamilyen problémát tapasztal, kérjük haladéktalanul vegye fel velünk a kapcsolatot. A csomag átvételekor tapasztalt probléma esetén értesítsen fent feltüntetett telefonszámon. Már átvett csomagok esetében kérjük, hogy e-mailben jelezze felénk az alábbiakat:

Rendelési szám
Panasz típusa és leírása

Email címünk: oktatas@exceltitok.hu

A VIP Excel Klubra vonatkozó különös feltételek

A VIP Excel Klub egy rendszeres előfizetési programunk, mely külön oldalon rendelhető a többi terméktől. (Nem jelenik meg kapcsolt termékként) Ennek díját ismétlődő bankkártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni az erre külön létrehozott megrendelő űrlapon. Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, a SimplePay által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül. A VIP Excel Klubtagság előfizetés során a megadott időszak lejártával a következő időszak automatikusan elindul, az előfizetés tehát havonta / évente vagy 4 havonta megújul, az előfizetési díja automatikusan kiegyenlítésre kerül a megadott kártyaadatokkal.

Az Ismétlődő fizetés igénybevételéhez jelen feltételek elfogadásával Ön hozzájárul, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően jelen oldalon (excelklub.hu) kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártyaadatok újbóli megadása és az Ön tranzakciónként hozzájárulása nélkül a Kereskedő által kezdeményezve történjenek. Figyelem(!): a bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a SimplePay nem fér hozzá. Nem tárolunk tehát bankkártya adatokat, a Simple egy “token” segítségével engedi az ismétlődő fizetést.

Az előfizetés a sikeres fizetést követően kerül aktiválásra, és mindaddig fennáll, míg a szolgáltatás igénybe vevő személy a saját fiókjában, vagy emailben (oktatas@exceltitok.hu címen) a klubtagság lemondását nem kéri. A tagság és az ismétlődő fizetés lemondására a klub belső felületén a profilom menüpont alatt van lehetőség. A lemondásról megerősítést kérő e-mail érkezik, amiben a linkre kattintva az ismétlődő fizetés azonnal megszűnik. A klubtagság tovább használható, amíg az előző befizetéssel jogot szerzett rá.  A pénzt havi előfizetés esetén mindig a hónap azon napján próbáljuk meg először levonni, mely napon az előfizetés indult. Éves előfizetés esetén pedig egy évvel az előző fizetést követően. Sikertelen bankkártyás fizetés esetén tájékoztató levelet küldünk, illetve többször ismételten megpróbáljuk a levonást. Amennyiben a levonás többszöri próbálkozás esetén sikertelen, vagy a Klubtag kérte a tagságának megszűntetését, a Klubtagság az előfizetés lejártát követő 7 nappal automatikusan megszűnik. Az előfizetés megszűnésével a felhasználónak már nem lesz jogosultsága elérni a VIP Excel Klub szolgáltatásain belül kínált tananyagokat, tréningeket, rendezvényeket, és a zárt Facebook csoportból is eltávolításra kerül. A véletlenül megkezdett, kifizetett előfizetési időszakokat nem áll módunkban visszatéríteni.

A VIP Excel Klubtagásg egy felhasználónév / jelszó párossal vehető igénybe, melyet a megadott email címre küldünk el. A helytelenül megadott adatok miatt keletkezett kárért nem vállalunk felelősséget. A felhasználónak természetesen van lehetősége az adatai módosítását kérni, és ebben maradéktalanul segíteni fogunk. A VIP Excel Klub belépését más embereknek tovább adni, értékesíteni szigorúan tilos, egy felhasználónév és jelszó párossal csak egyetlen személy használhatja a VIP Excel Klubot. Bármilyen csoport esetén minden tagnak szükséges aktív előfizetéssel rendelkezni, ha többen is el szeretnék érni a tananyagokat.

Vegyes rendelkezések

Az eladó és vevő vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. Vevő és a Szolgáltató a 30 (harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve az általános hatáskörű bíróság illetékességét kérheti.

A Siker Trió Kft. és Kőrös Bernadett egyéni vállalkozó által kiadott tananyagok, tréningek tartalmazhatnak pénzügyekkel, vállalati számításokkal kapcsolatos információt. Az oldalon és a tananyagokban bemutatott adatok és információk a legjobb igyekezetünknek megfelelően készülnek, de azok pontosságért felelősséget nem vállalunk. Minden adatot, kalkulációt kérünk, hogy magad is ellenőrizz le mielőtt az alapján döntést hozol. Az általunk bemutatt számítások pusztán iránymutatásként szolgálnak.