Rólunk, küldetésünk

Legalább 10 000 embernek szeretnénk segíteni Magyarországon, hogy könnyebbé és gyorsabbá váljon a munkájuk az Excel segítségével!

Minden tanárunk profi Excel felhasználó és oktató.

Tisztában vagyunk azzal, hogy bizonyos értelemben az állásodat és ezzel a jövődet bízod ránk, ezért komolyan vesszük a feladatot.

Kihozzuk Belőled
a maximumot

Feltéve, hogy ebben Te is partner vagy és gyakorolsz. A közös munka során Benned is hétről hétre érlelődik az anyag, ahogy figyeled magad, egyre tudatosabb leszel, illetve újabb kérdések fogalmazódnak meg benned.

Azonnal használható
tudást kapsz

Gyakorlatias példákkal dolgozunk, és a feladatsorokba beépítettük azokat a tipikus csapdákat, amelyekkel egy állásinterjún vagy a munkahelyi feladataid kapcsán jó eséllyel találkozhatsz.

Komplex rendszert és logikus gondolkodást tanítunk.

Nem pusztán funkciókat és technikákat mutatunk, hanem a mélyebb összefüggésekre, hibázási lehetőségekre is rávilágítunk.

Ne nekünk higgy, hanem azoknak, akik minket választottak: több mint ezer egyéni tanítványt oktattunk

2019-re már több mint 1.500 tanítvánnyal büszkélkedhetünk. Emelett alkalmi konzultációkat és workshopokat is tartunk, ügyfeleink száma ily módon meghaladja a 2.000 főt.

Már

Embernek segítettünk!
0

Ezért lett az ExcelTitok jelképe a LIME:

Rengetegen hívnak félve, hogy nagyon nem szeretik az Excelt, de muszáj nekik megtanulni. Van, aki azt mondta, hogy ‘rosszabb, mint a fogorvos’, más meg, hogy ‘ördögtől való’.

De ha egy társaságban szóba kerül, hogy mivel foglalkozom, akkor is rendszeresen megjegyzik, hogy az Excel amolyan szükséges rossz. 

Azt tapasztalom, hogy sokaknak ez a nagy „mumus”.

Ezért amikor elindítottam a vállalkozásomat, a honlapomra semmiképpen nem akartam „csúnya” és „rémisztő” Excel táblázatokat tenni. 

Inkább valami vidámabb képet kerestem. 

Így gondolkodtam:
Excel 
=>> zöld & savanyú szájízt kelt 
=>> LIME

Azért is tetszett meg nagyon az ötlet, mert benne van az előrelépés szimbóluma is: 
ahogy a citromfélékből remek LIMONÁDÉT készíthetsz, ugyanúgy megváltoztathatod az Excellel való viszonyodat. 

Ez az igazi küldetésem: ezért tanítok, képzem a csapatom, írom a blogomat és ezt az oldalt, mert szeretném, ha MINÉL TÖBB EMBER MEGSZERETNÉ AZ EXCELT, és kihasználná a benne rejlő lehetőségeket.

Tarts velünk, és hívj meg másokat is:
https://www.facebook.com/ExcelTitok/
http://exceltitok.hu/
http://sosexcel.com/exceltippek/

... ahogy a citromfélékből remek LIMONÁDÉT készíthetsz, ugyanúgy megváltoztathatod az Excellel való viszonyodat. Ez az igazi küldetésem: ezért tanítok, képzem a csapatom, írom a blogomat és ezt az oldalt, mert szeretném, ha MINÉL TÖBB EMBER MEGSZERETNÉ AZ EXCELT, és kihasználná a benne rejlő lehetőségeket.
Kőrös Bernadett
Excel Titok alapítója

Jelenleg 4 fős csapattal dolgozunk nap mint nap értetek!

bármelyikünkkel tanulsz is, garantált a sikerélmény!

Kőrös Bernadett vagyok,

Tíz éves alkalmazotti tapasztalattal rendelkezem, voltam beosztott és vezető is, ezért pontosan tudom, hogy mit várnak el a munka világában.
Kőrös Bernadett
Excel Titok alapítója

Pálos Ildikó vagyok,

Szervezetfejlesztőként cégvezetőknek segítek abban, hogy cégük munkafolyamatainak hatékonyabbá tételével az év végén több nyereség maradjon a zsebükben.
Pálos Ildikó
Profi, tapasztalt Excel oktató

Kőváry Orsolya vagyok,

Tisztában vagyok azzal, hogy milyen mindent kézben tartani, hirtelen intézkedni, a lehető legrövidebb időn belül megfelelő megoldást találni a felmerülő nehézségek kiküszöbölésére.
Kőváry Orsolya
Profi, tapasztalt Excel oktató

Schmidt Ágnes vagyok,

Úgy a belföldi, mint a multinacionális cégeknél elengedhetetlen a rendszerszemléletű gondolkodás, a gyors és pontos munkavégzés. Ahhoz, hogy egy vállalat lépést tudjon tartani versenytársaival, folyamatosan fejlődnie kell, amibe szervesen bele tartozik a munkatársak képzése, munkamódszerük javítása.
Schmidt Ágnes
Profi, tapasztalt Excel oktató

Hiszünk benne, hogy még ha elsőre savanyú is az Excel, lehet belőle frissítő limonádé. Ezért lett az ExcelTitok logoja a lime.

Bízom benne, hogy hamarosan a Te életedet is felfrissíti az Excel alapos megismerése.