A keresett oldalhoz úgy tűnik nincsen hozzáférésed.

Lehet véletlenül kijelentkeztél ebben az esetben kérlek jelentkezz be újra: https://excelklub.hu/belepes/
Ha még nem vagy Excel VIP Klubtag, akkor rengeteg azonnali megoldással vár rád egy támogató közösség!

Mit találsz a VIP klubban?

Garantáltan megbarátkozol az Excellel!

Napi szinten használod az Excelt, és szeretnél a problémákon gyorsan átlendülni, és hónapról hónapra egyre profibb lenni?

Néha elakadsz?

Néha elakadsz, és megnyugtató lenne, ha feltehetnéd a kérdéseid, és segítene valaki? Vagy vágysz arra, hogy egy-egy feladatot átbeszélj egy hozzáértő szakemberrel, hogy megerősítést kapj?

A fejlődés igénye...

Érzed a fejlődés igényét ebben a gyorsuló világban? Szeretnél kihasználni az Excelben rejlő lehetőségeket, és megismerni a munkavégzést gyorsító trükköket?

Támogató közösség...

Szeretnél egy támogató közösség tagja lenni, akik ugyanúgy lelkesednek az Excelért, mint Te?

Végre itt a megoldás! Ilyen még nem volt!

Egy dinamikus, Excel tanuló-közösségbe hívunk

Gyorsan megtalálod a legjobb megoldást a problémádra.

Heti szinten órákat fogsz megtakarítani 

Miért érdemes még ma csatlakoznod?

7 tény, amivel jobb lesz az életed

Tengernyi időt spórolsz

egyrészt nincs több fölösleges kutakodás az interneten, nem kell zaklatni a kollégákat és családtagokat, csak bedobod a csoportba, és hamarosan érkezik a válasz. Másrészt a turbósító tippeknek köszönhetően a munkádat is szempillantás alatt végzed el.

Sikerélményt jelent

Pompás érzés lesz, amikor olyan dolgokat valósítasz meg, amiről korábban nem is tudtál, vagy azt hitted, hogy lehetetlen. Ha ezernyi dolgot oldasz meg kifogástalanul és tempósan, az növeli az önbizalmad, ráadásul – mivel szórakoztató is lesz – megmarad az emlékezetedben.

Pénzbeli előny

ez egy olyan befektetés, ami azonnal megtérül Neked a több szabadidő révén. De ha állást változtatsz, előléptetnek, vagy több profitot tud termelni a céged, akkor a zsebeden is érezni fogod a hasznot.

A szakmai fejlődésedre, és a cégedre tudsz koncentrálni

mennyivel izgalmasabb lesz, ha a pepecselős adminisztráció helyett végre a személyes előmeneteledre tudsz koncentrálni.

A főnököd megdicsér

a profizmust a környezeted is észreveszi, és nem fogják szó nélkül hagyni! Számíthatsz az elismerésre, és persze a kíváncsi kérdésekre, hogy hogy csináltad.

Gyorsabb, jobb döntéseket hozhatsz

ha rendben vannak az Excel táblák, akkor az információ is egyértelmű lesz, így a csapatoddal a helyes irányba indulhattok el.

Nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb leszel

ha nem kell kapkodnod, lesz időd átgondolni a munkádat, és kevesebb zsákutcába szaladsz be. Ez egy oda-vissza ható folyamat.

Mit tartalmaz az ExcelTitok VIP klub?

Segítséget a napi Excel használathoz!

Ez egy dinamikus tanulási keret, amely 100%-ban igazodik a tagok igényeihez.

Válaszd ki, hogy melyik kategóriából szeretnél tanulni! Ha pedig személyes kérdésed van írj bátran a zárt Facebook csoportba, ami azért jött létre, hogy egymásnak segítsünk.

Miért éri meg belépni az ExcelTitok VIP Klubba?

Kik vagyunk, miért tanulj velünk?

Az ExcelTitok 2010 óta foglalkozikegyéni Excel oktatással, saját fejlesztésű módszertannal. Jelenleg 4 fős a csapatunk (a képen: Schmidt Ágnes, Kőváry Orsolya, Kőrös Bernadett, Pálos Ildikó), valamint egy külsős makró oktatóval dolgozunk együtt (Perjési Zoltán) – mindannyian ott leszünk a Titkos Facebook csoportban!

Már több, mint 1.500 Tanítványt tanítottunk, emellett rendszeresen tartunk workshopokat és konzultálunk ügyfelekkel – így a tapasztalatunkból garantáltan profitálni fogsz! 

Nézzük még egyszer: mire leszel jogosult klubtagként?

Mindezt potom 210 Ft / munkanap… Biztos vagyok benne, hogy a VIP Klubban szerzett tudásnak köszönhetően, ennek többszörösére fog emelkedni a fizetésed és az életminőséged!

TOP 3 indok, amiért megéri ma csatlakoznod:

Kérdezési lehetőség

Fejlődési lehetőség

Támogató közösség