Regisztráció a VIP Excel Klubba

Gyors, egyszerű regisztráció. 5 percen belül már elérhető is számodra a sok hasznos tipp.

Havi vagy éves előfizetéssel folyamatosan, élvezheted a VIP ExcelKlub előnyeit.

Töltsd ki az űrlapot és irány a klub! Már nagyon várunk.

Ismétlődő bankkártyás fizetés történik, ami azt jelenti, hogy az előfizetésed időközönként automatikusan megújul. Bármikor egyszerűen lemondhatod az oktatas@exceltitok.hu e-mail címre írd meg üzenetben.

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az oktatas@exceltitok.hu címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett írásos elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az űrlap elküldésével a Siker Trió Kft.-vel (1025 Budapest, Palánta u. 14., adószám: 23714522-2-41, cégjegyzékszám: 01 09 974867) kötöd.

Mi történik a megrendelés után?

A VIP Excel Klubhoz bakkártyás fizetés esetén pár percen belül megadjuk a hozzáférést. A hozzáférésed aktiválása után egy tájékoztató emailt fogsz kapni a megadott email címedre, amiben minden a belépéshez szükséges információ megtalálható.

Weboldal üzemeltető, eladó:
Siker Trió kft.
1025 Budapest, Palánta u. 14

oktatas@exceltitok.hu
Adószám: 23714522-2-41

A VIP Excel Klubot mennyi időnként szeretnéd megújítani? A regisztrációt követően többet nem kell bajlódnod a fizetéssel, az a megadott időközönként automatikusan megismétlődik.

Egyszerűen csak írj nekünk egy e-mailt az info@exceltitok.hu címre, hogy szeretnéd lemondani az előfizetést és barátokként válunk el.

Azon leszünk, hogy nagyon elégedett legyél. Hónapról – hónapra megkönnyítsük a munkádat és az életedet! 

A megrendelés menete

 1. Töltsed ki az adataiddal az űrlapot.
 2. Fizesd ki bankkártyával a Simple payszolgáltatón keresztül.
 3. Sikeres megrendelés követően a számlát/ díjbekérőt email-ben küldjük Neked pár percen belül.
 4. A bankkártyás fizetés után pár percen belül megküldjük a VIP Klub eléréséhez szükséges információkat.

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártya adataidat nem tároljuk. Egy külön bankkártyás fizetési oldalra irányítunk, ahol adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan küldik el a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

Segítségre van szükséged a megrendelés során?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekünk e-mailt az oktatas@exceltitok.hu e-mail címre és örömmel segítünk neked.

Természetesen! Rendelésed leadása után 10 percen belül fogod megkapni tőlünk a rendeléskor megadott adataidra kiállított ÁFÁ-s számlát.

3 brutálisan őszinte indok, hogy miért nem érdemes “félni” az online kártyás fizetéstől:

 1. MINDEN banknak van “visszahívási” (szaknyelven chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Magyarul ha jogosulatlan terhelést látsz a számládon, csak jelzed a bankodnak és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyádra.
  Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlásod valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le tőled, mint amennyibe Te beleegyeztél, könnyedén közbe tudsz lépni.
 2. Az a legnagyobb érték számunkra, ha bíztok bennünk. Így hülyék lennénk eljátszani ezt a bizalmat, gondolj bele: utána hogyan tudnánk kiállni egy színpadra? Hogyan lenne szakmai hitelünk a vállalkozóknak tanácsokat adni vagy bármilyen terméket értékesíteni, ha a legkisebb gyanú is felmerülne velünk szemben??
  Sehogy.
  Ezért Mi mindent megteszünk, hogy maximális biztonság mellett fizess nálunk:
  SSL tanúsítványt használunk, hogy ne láthassa 3. fél a küldött adatokat.
 3. A fizetési szolgáltatónk a Simple Pay, az OTP rendszere. Olyan cégek használják a Magyarországon, mint a Szállás.hu, az Allianz, Netpincér, Oszkár …
  Szerinted ha ennyi nagynevű cég használja ezt a fizetési megoldást, akkor lehet vele bármi gond???

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a Spar-ban vagy a ruhaboltban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A mi felületünk viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, cégünk (Siker Trió Kft.) leinformálható, https protokollt használunk. Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja nekünk.

Segítség a bankkártyás fizetéshez:

Minden tanárunk profi Excel felhasználó és oktató.

Tisztában vagyunk azzal, hogy bizonyos értelemben az állásodat és ezzel a jövődet bízod ránk, ezért komolyan vesszük a feladatot.

Kihozzuk Belőled
a maximumot

Feltéve, hogy ebben Te is partner vagy és gyakorolsz. A közös munka során Benned is hétről hétre érlelődik az anyag, ahogy figyeled magad, egyre tudatosabb leszel, illetve újabb kérdések fogalmazódnak meg benned.

Azonnal használható
tudást kapsz

Gyakorlatias példákkal dolgozunk, és a feladatsorokba beépítettük azokat a tipikus csapdákat, amelyekkel egy állásinterjún vagy a munkahelyi feladataid kapcsán jó eséllyel találkozhatsz.

Komplex rendszert és logikus gondolkodást tanítunk.

Nem pusztán funkciókat és technikákat mutatunk, hanem a mélyebb összefüggésekre, hibázási lehetőségekre is rávilágítunk.

Hiszünk benne, hogy még ha elsőre savanyú is az Excel, lehet belőle frissítő limonádé. Ezért lett az ExcelTitok logoja a lime.

Bízom benne, hogy hamarosan a Te életedet is felfrissíti az Excel alapos megismerése.