Regisztráció a VIP Excel Klubba

Gyors, egyszerű regisztráció.

Éves előfizetéssel folyamatosan élvezheted a VIP ExcelKlub előnyeit és különleges kedvezményeit.

Töltsd ki az űrlapot és irány a klub! Már nagyon várunk.

Az űrlap elküldése után a számlát e-mailben küldjük, amit átutalással kiegyenlíthetsz.

Az előfizetésed egy éves időszakra szól. Ezt követően meg kell újítanod a hozzáférésedet.

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az oktatas@exceltitok.hu címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett írásos elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az űrlap elküldésével a Siker Trió Kft.-vel (1025 Budapest, Palánta u. 14., adószám: 23714522-2-41, cégjegyzékszám: 01 09 974867) kötöd.

Mi történik a megrendelés után?

A VIP Excel Klubhoz az átutalás megérkezése után rövid időn belül megadjuk a hozzáférést. A hozzáférésed aktiválása után egy tájékoztató emailt fogsz kapni a megadott email címedre, amiben minden a belépéshez szükséges információ megtalálható.

Weboldal üzemeltető, eladó:
Siker Trió kft.
1025 Budapest, Palánta u. 14.

oktatas@exceltitok.hu
Adószám: 23714522-2-41

A VIP Excel Klubot havonta, 4 havonta vagy évente szeretnéd megújítani? A regisztrációt követően többet nem kell bajlódnod a fizetéssel, az a megadott időközönként automatikusan megismétlődik. Sőt, a nagyobb csomagokkal ajándék hónapot is kapsz!

Egyszerűen csak írj nekünk egy e-mailt az info@exceltitok.hu címre, hogy szeretnéd lemondani az előfizetést és barátokként válunk el.

Azon leszünk, hogy nagyon elégedett legyél. Hónapról – hónapra megkönnyítsük a munkádat és az életedet! 

A megrendelés menete

  1. Töltsed ki az adataiddal az űrlapot.
  2. E-mailben kapsz számlát, kérlek egyenlítsd ki átutalással.
  3. Sikeres megrendelés követően a belépési adatokat email-ben küldjük Neked.

Fizetés átutalással

Segítségre van szükséged a megrendelés során?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekünk e-mailt az oktatas@exceltitok.hu e-mail címre és örömmel segítünk neked.

Természetesen! Rendelésed leadása után 10 percen belül fogod megkapni tőlünk a rendeléskor megadott adataidra kiállított ÁFÁ-s számlát.

Minden tanárunk profi Excel felhasználó és oktató.

Tisztában vagyunk azzal, hogy bizonyos értelemben az állásodat és ezzel a jövődet bízod ránk, ezért komolyan vesszük a feladatot.

Kihozzuk Belőled
a maximumot

Feltéve, hogy ebben Te is partner vagy és gyakorolsz. A közös munka során Benned is hétről hétre érlelődik az anyag, ahogy figyeled magad, egyre tudatosabb leszel, illetve újabb kérdések fogalmazódnak meg benned.

Azonnal használható
tudást kapsz

Gyakorlatias példákkal dolgozunk, és a feladatsorokba beépítettük azokat a tipikus csapdákat, amelyekkel egy állásinterjún vagy a munkahelyi feladataid kapcsán jó eséllyel találkozhatsz.

Komplex rendszert és logikus gondolkodást tanítunk.

Nem pusztán funkciókat és technikákat mutatunk, hanem a mélyebb összefüggésekre, hibázási lehetőségekre is rávilágítunk.

Hiszünk benne, hogy még ha elsőre savanyú is az Excel, lehet belőle frissítő limonádé. Ezért lett az ExcelTitok logoja a lime.

Bízom benne, hogy hamarosan a Te életedet is felfrissíti az Excel alapos megismerése.